GORDIJNEN

EEF PROJECTINRICHTING

RUST OP HET KANTOOR

Geluidsabsorberend

Laat je medewerkers in alle rust werken met behulp van gordijnen. Een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van een rustige ruimte is de juiste akoestiek. Kantoren bestaan vaak uit grotere open ruimtes waar meerdere mensen tegelijkertijd actief aan het werk zijn. Denk hierbij aan mensen die telefoneren, discussiëren of muziek aan het luisteren zijn. Om hier rust te vinden moet je ervoor zorgen dat je de galm in de ruimte minimaliseert. Hierbij helpen gordijnen als geluidsbrekers.

Voordelen van gordijnen op kantoor

Gordijnen op je werkplek hebben meer dan één voordeel. Naast het creëren van de juiste sfeer zijn de gordijnen geschikt om het zonlicht tegen te houden indien gewenst. Het komt vaker voor dat de schittering van de zon op jouw beeldscherm terecht komt. Om deze weerkaatsing tegen te gaan kun je gebruik maken van gordijnen. 

Naast de weerkaatsing van de zon zorgt een gordijn er tevens voor dat je beschut en met privacy kunt werken. Zeker wanneer je kantoor aan straat is gevestigd of aan huis is, dan het het prettig om hier gebruik van te maken.

Kleurenadvies

Naast de voordelen van gordijnen, zijn gordijnen vooral sfeermakers. Door gordijnen te kiezen met een kleur die jouw werkruimte verrijken zul je zien dat je een geheel nieuwe sfeer creëert. We adviseren graag om ervoor te zorgen dat je de juiste kleurkeuze maakt.      

DE PERFECTE LICHTBALANS

Verlichting op het kantoor is van essentieel belang voor de productiviteit van het personeel. De juiste balans in licht maakt of je eerder vermoeid raakt, of langer naar een scherm kan kijken. De juiste balans in licht vind je door met een deskundig oog naar de ruimte te kijken. Waar komt het zonlicht binnen, waar is ondersteunend licht nodig en wil je meer controle over verlichting met bijvoorbeeld dimmers. Met het oog van EEF weet je zeker dat jouw ruimtes in balans zijn.

De zon is meer dan alleen licht

Door te werken met gordijnen hebben we controle over de straling van de zon en het licht van de zon. De zon biedt licht maar geeft tevens warmte af en heeft invloed op de kamerkleur. Door deze aspecten mee te nemen in de gordijnkeuze zorg je voor een sfeer die precies past bij het doel dat je hebt bij de ruimte. 

Neem de controle over je energiegebruik

De keuze in gordijnen heeft naast sfeer, en controle over licht nog meer voordelen. De juiste gordijnen bieden meer controle over je energieverbruik. Kies je voor gordijnen die warmte makkelijk doorlaten of ga je voor gordijnen die de warmte van de zon makkelijker weren. Deze keuze heeft invloed op je uiteindelijke energieverbruik. Uiteraard nemen wij dit mee in het advies dat we geven over jouw werkruimte(s).

EEF VERZORGD

OOK UW

CONTACT

Paterstraat 31
5801 AT Venray

tel: 0478 585552
mail: info@eefprojectinrichting.nl 

OPENINGSTIJDEN

Maandag         Gesloten
Dinsdag           10:00 - 18:00
Woensdag       10:00 - 18:00
Donderdag      10:00 - 18:00
Vrijdag             10:00 - 18:00
Zaterdag          10:00 - 17:00

NIEUWSBRIEF

TOP