OVER ONS

EEF PROJECTINRICHTING

EEF PROJECTINRICHTING WERKT VOLLEDIG VOLGENS PLAN

1. JE DNA

Wat is het DNA van jouw bedrijf? We gaan aan de slag met voorbereiding en een analyse

2. EEN PLAN MAKEN

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een plan. Dit wordt samen met onze partners vertaalt naar een zoneplan met 2D-tekening

3. OOG VOOR DETAIL

We gaan door naar de ontwerpfase. Samen met de interieurontwerper gaan we voor het mooiste resultaat.

4. WERK IN UITVOERING

Nu is het tijd om samen met het projectteam dat bestaat uit specialisten aan de slag te gaan. Iedereen levert zijn bijdrage voor het perfecte eindresultaat.

EEF PROJECTINRICHTING STAAT VOOR

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken. Voor zonwering maken wij gebruik van bijvoorbeeld Sunway en Zonnelux. Voor vloeren en gordijnen maken we gebruik van alleen de beste merken. Van Moduleo voor vloeren tot De Ploeg voor gordijnen. Voor minder dan perfect doen wij het niet. 

Persoonlijke benadering

EEF Projectinrichting is een onderneming waar u op zeer persoonlijke wijze in gesprek komt over alle facetten van projectinrichting. We nemen graag de tijd om u in onze winkel de verschillende materialen en mogelijkheden te tonen. Ook een persoonlijk interieuradvies behoort tot de mogelijkheden. Volledige projecten worden in samenwerking met partners afgerond om ervoor te zorgen dat aan alles wordt gedacht. Van ontwerp tot de laatste lamp die ingedraaid dient te worden. 

Gedegen advies

Al sinds 1974 geven wij zonder verplichtingen uitgebreide adviezen om samen met u een interieur te maken waar u zich aangenaam in voelt. Onze ervaring is dat de ogen van een ‘deskundige buitenstaander’ u vaak tot nieuwe inzichten op het gebied van interieurinrichting kan brengen waar u zelf nog niet op gekomen was. We delen graag ons advies en zullen met u klankborden voor het beste eindresultaat. 

VAKMANSCHAP

EEF Projectinrichting beschikt over medewerkers met ‘hart voor hun vak’. Ze hebben goede kennis van de materialen en weten hoe de producten gemaakt worden. Tel hier jarenlange ervaring en continue bijscholing bij op en u komt tot een prachtig interieur dat geheel op maat geleverd kan worden.

Service

Op het gebied van interieur zijn oneindig veel kleuren, materialen en mogelijkheden om uit te kiezen. De adviseurs van EEF faciliteren u graag in dit keuzeproces door u uitgebreid te informeren over de voor- en nadelen van producten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Maar hier laten we het niet bij. We zorgen er ook voor dat de producten op tijd worden afgeleverd, op maat gemaakt en opgehangen, geplaatst of bevestigd worden.

WAT ZEGGEN ANDEREN

CONTACT

Paterstraat 31
5801 AT Venray

tel: 0478 585552
mail: info@eefprojectinrichting.nl 

OPENINGSTIJDEN

Maandag         Gesloten
Dinsdag           10:00 - 18:00
Woensdag       10:00 - 18:00
Donderdag      10:00 - 18:00
Vrijdag             10:00 - 18:00
Zaterdag          10:00 - 17:00

NIEUWSBRIEF

TOP