ZONWERING

EEF PROJECTINRICHTING

ZONWERING VOOR IEDER KANTOOR

Zonwering en je uitstraling

De uitstraling van het kantoor wordt o.a. bepaald door de hoeveelheid licht die er binnenkomt. Een ruimte met veel licht voelt groter en meer open dan een donkere ruimte. Door de controle te nemen over de hoeveelheid licht, neem je de controle over de uitstraling van de ruimte.

Verschillende soorten zonwering

Zonwering heeft een andere uitstraling dan gordijnen. Dit komt door het design en de manier waarop zonwering functioneert. Het is mogelijk om klassieke zonwering zoals lamellen te plaatsen maar volledig geautomatiseerde zonwering of shutters behoren ook tot de mogelijkheid. Wellicht is jouw kantoor perfect geschikt voor het plaatsen van jaloezieën. Samen met EEF ga je opzoek naar de perfecte zonwering die de juiste lichthoeveelheid doorlaat en jouw werkruimte complimenteert. 

Advies

We bieden altijd een gegrond advies voordat we aan de slag gaan. De ruimtes worden bekeken, de kleurkeuzes worden gerespecteerd en we zullen zorgdragen dat altijd de juiste keuze wordt gemaakt wanneer het aankomt op zonwering voor op jouw kantoor. 

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

De kwaliteit van jouw zonwering bepaald hoe isolerend de zonwering is. Door gebruik te maken van kwalitatieve zonwering ben je er zeker van dat de isolerende kwaliteit hoog is. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat warmte die via de grote kantoorramen binnenkomt, buiten blijft. In de winterperiode zorg je ervoor dat de warmte binnen blijft en minder vluchtig verdwijnt via de ramen. 

Duurzaamheid

Naast de isolerende kwaliteit van zonwering biedt de juiste zonwering ook duurzaamheid. Je kunt er bij EEF vanuit gaan dat je zonwering krijgt die voor langere periode meegaat zelfs bij zeer intensief gebruik.

Onze merken

Om de kwaliteit te garanderen hebben wij een selecte hoeveelheid merken waar we mee werken. Onze betrouwbare leveranciers van zonwering zijn Sunway en Zonnelux. Met deze partners kunnen wij alle zonwering bieden die u als klant wilt.  Daarnaast kunnen wij kwaliteit en duurzaamheid op deze manier garanderen. 

EEF VERZORGD

OOK UW

CONTACT

Paterstraat 31
5801 AT Venray

tel: 0478 585552
mail: info@eefprojectinrichting.nl 

OPENINGSTIJDEN

Maandag         Gesloten
Dinsdag           10:00 - 18:00
Woensdag       10:00 - 18:00
Donderdag      10:00 - 18:00
Vrijdag             10:00 - 18:00
Zaterdag          10:00 - 17:00

NIEUWSBRIEF

TOP