VLOEREN

EEF PROJECTINRICHTING

DAT LOOPT PAS LEKKER

Kwaliteit is een keuze

De vloeren van jouw werkruimte zijn van essentieel belang. De vloeren zorgen voor harmonie in de ruimte. Met de juiste keuzes in vloeren zorg je ervoor dat alles in het kantoor met elkaar matched. Bij vloeren heb je een ruime keuze aan mogelijkheden. ga je voor laminaat, tapijt, PVC, hout of wil je deze vloersoorten combineren. Een juiste keuze maak je door eerst te weten wat er beschikbaar is, duidelijk te krijgen waar de ruimte voor gebruikt wordt en de stijl vast te stellen. 

Uiteraard ondersteunen wij in deze keuze en zullen we alle mogelijkheden bespreken voordat onze vakmannen beginnen met het plaatsen van de vloeren.

Hier al aan gedacht

De keuze in vloeren hangt uiteraard af van smaak, het doel van de ruimte en de locatie van de ruimte. Echter zijn er meer dingen van belang bij de vloerkeuze. Je wilt dat jouw vloer onderhoudsvriendelijk is, dat de bureaustoelen geruisloos rollen en dat de vloer duurzaam is. Belangrijke aspecten die bij EEF nooit vergeten worden. 

Advies

Na een persoonlijke inventarisatie gaan we over op een advies. Hierbij nemen we alle mogelijkheden door. Gaan we voor PVC. tapijt, laminaat of een combinatie hiervan. Samen gaan wij voor het perfecte eindresultaat.   

VEEL VLOERKEUZE BIJ EEF

Linoleum vloeren

Duurzaamheid is het sleutelwoord wanneer het gaat over Linoleum vloeren. De vloeren zijn gemaakt van verschillende materialen zoals lijnzaadolie, kurk, hars of kalk. De toplaag is altijd gehard waardoor de vloer extra bestand is tegen intensief gebruik.

PVC vloeren 

PVC vloeren zijn ontzettend hard aan het groeien in populariteit. Dit komt doordat PVC vloeren bijzonder slijtvast zijn. Tevens heeft PVC de mogelijkheid om geklikt te worden indien gewenst. Hierdoor is het een makkelijk hanteerbare vloersoort. Wat het belangrijkste aspect is van PVC, het kan in honderden verschillende soorten gemaakt worden.  

PVC vloeren op banen materiaal

PVC vloeren op banen materiaal zijn pvc vloeren die uitgerold kunnen worden. Hierdoor zijn ze waterdicht, makkelijk te monteren en erg populair bij bijvoorbeeld zorginstellingen.

Tapijt

Tapijt is een mooie oplossing die regelmatig gecombineerd wordt met een andere vloersoort zoals laminaat. Tapijt is zeer geschikt voor kantoren en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld stoelen geruisloos kunnen rollen. Daarnaast bevorderen tapijten de akoestiek in de kantoorruimte.

EEF VERZORGD

OOK UW

CONTACT

Paterstraat 31
5801 AT Venray

tel: 0478 585552
mail: info@eefprojectinrichting.nl 

OPENINGSTIJDEN

Maandag         Gesloten
Dinsdag           10:00 - 18:00
Woensdag       10:00 - 18:00
Donderdag      10:00 - 18:00
Vrijdag             10:00 - 18:00
Zaterdag          10:00 - 17:00

NIEUWSBRIEF

TOP